Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso mleté | 600 g |
lilek | 2 ks |
cibule | 1 ks |
rajčata | 4 ks |
brambory | 4 ks |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
smetana 12% | 350 ml |
česnek | 2 - 3 stroužky |
sůl | |
pepř | |
skořice | 1/2 lžičky |
muškátový oříšek | špetka |
hladká mouka | 1 lžíce |
máslo | 30 g |
panenský olivový olej |
Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept
Postup: Větší avokádo (nebo dvě menší) oloupeme, rozkrojíme napůl, zbavíme pecky a... zobrazit recept
Postup: Na pánvi s olivovým olejem osmažíme na drobno nakrájenou cibulku s česnekem,... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Kuřecí prsa nakrájíme na malé... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...